2022-06-13

Üniversitemiz Mezuniyet Töreni Çoşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni merkez kampüs stadyumunda gerçekleştirildi. Fakültemiz öğrencilerininde katıldığı törende dereceye giren öğrencilerimize belgelerini Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mümin ŞAHİN  ile Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Dekanımız Sn. Yılmaz ÇAKICI takdim etti. Tüm öğrencilerin çoşkuyla kutladığı mezuniyet töreninde Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mümin ŞAHİN " Bugün sizler için yeni bir başlangıç günü. Bilgi ancak sizlerin çabalarıyla değerini bulur. Üniversite sıralarında öğrendiklerinizle kalmayın, kendinizi hayat boyu geliştirmeye gayret edin. Sizleri hayatınızın yeni bir dönemine uğurlarken; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” sözleriyle tüm mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi.