2024-01-02

Öğretim Elemanımız Öğr. Gör. Dr. Zafer GAYRETLİ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğrencilerine Çalgı İcrası ve Fiziksel Aktivite Sunumu Gerçekleştirdi.

28.12.2023 tarihinde Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Haluk BÜKÜLMEZ'in koordinatörlüğünde, Fakültemiz Öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Zafer GAYRETLİ tarafından "Çalgı İcrası ve Fiziksel Aktivite" başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Çalgı icracılığında karşılaşılan postür bozuklukları ve kas rahatsızlıkları gibi problemleri önlemeye yönelik bilgilerin verildiği, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin katıldığı sunum, teşekkür belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.