Spor Bilimleri Fakültesi
2021-11-25

Öğrencilerimiz ve Akademik Personelimiz Öğretmenler Günü Kutladı



 

Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri ve Akademik Personelimiz 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Fakülte Binamızı önünden Rektörlük binasına yürüyüş yaparak Atatürk anıtına çiçek bıraktılar. 

Etkinliğe katılan Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI ve Spor Bİlimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU'nun Rektörlük Atatürk anıtına çiçek bırakmasından sonra fuaye alanında etkinlik düzenlendi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte konuşan Rektör Vekilimiz Sn. Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ insanın toplumsal bir varlık olduğunu vurgulayarak başladığı konferansında öğretmenlik mesleğinin faziletlerinden bahsederek, öğretmenlerin insanın toplumun bir parçası haline gelmesindeki rolünün önemine değindi. Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ konuşmasını, “24 Kasım Öğretmeneler Günü vesilesi ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenleri rahmet ve minnetle anıyorum; hayatta olan öğretmenlerimize de sevdikleriyle sağlıklı ve güzel günler diliyorum” sözleriyle bitirdi. Daha sonra söz alan Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU günün anlam ve önemine binayen yaptığı konuşma sonrasında etkinlik sona erdi.