2024-02-28

Öğrencilerimiz Bahar Yarıyılı Topluma Hizmet Uygulamaları Projelerini başarılı bir şekilde tamamlamıştır!

Spor Yöneticiliği bölümü öğrencilerimiz Dr. Öğr. Üyemiz Başak Eroğlu danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları projelerini başarı ile tamamlamışlardır.

Projede görevli olan öğrencilerimiz Melih Özveren, Muhammet Umut Karavuş, Muhammet Safa Erol, Murat Görür ve Yunus Emre Çakırlı, eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi başlığı altında tasarlamış oldukları projenin amacı, Tekirdağ Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim görev ihtiyaçlı öğrencilere yardımcı olmaktır.

Öğrencilerimizi bu özverili çalışmalarından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.