2021-08-31

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÖZEL YETENEK SINAVINA GİRECEK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Adayların KAYIT SIRA NUMARALARINA GÖRE sınava girecekleri günler aşağıda belirtilmiştir.

* Adaylar sınava geçerli kimlik belgeleri ve sistemden alacakları imzalı başvuru formu ile gelmek zorundadırlar.

** Adaylar kendileri için belirlenen saatten en fazla 1 saat önce sınav alanına gelebilirler, daha erken gelen adaylar sağlık tedbirleri gerekçesiyle kampüs içerisine ve sınav alanına alınmayacaklardır. Kampüs içerisinde ve sınav alanında maske takmak ve fiziksel mesafe kurallarına uymak zorunludur.

*** Sınav alanına adaylar haricinde kimse alınmayacaktır ( Aile, antrenör, arkadaş vb).

**** Adaylar sınav alanına geldiklerinde HES Kodlarını beyan etmek zorundadır.

TARİH / SAAT

KAYIT SIRA NO