2016-12-21

Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Ahmet İSTANBULLUOĞLU ve Dekan Yardımcısı Sayın Prof.Dr.İsmet BAŞER Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Dekan Yardımcısı Sayın Prof.Dr.İsmet BAŞER ve Fakülte Sekreteri Sayın Ayla PİLATIN, BESYO’nun yeni binasında Yüksekokul  Müdürümüz Sayın Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU’yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Dekan Yardımcısı Sayın Prof.Dr.İsmet BAŞER ve Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. İlker ÖZMUTLU sportif faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Dekan Yardımcısı Sayın Prof.Dr.İsmet BAŞER ve Fakülte Sekreteri Sayın Ayla PİLATIN’e, Yüksekokulumuza gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.