2019-05-15

Yüksekokulumuzun İlk Mezuniyet Töreni Çoşku ile Kutlandı

İlk öğrencilerimizi almaya başladığımız 2015 yılından itibaren geçen 4 yıllık süreçte eğitim-öğretim faaliyetlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizin mezuniyetlerini Üniversitemiz Spor Salonunda düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU'nun gerçekletirdiği açılış konuşması ile başlayan tören protokol konuşmalarından sonra okulumuz öğrencilerinin gerçekleştirdiği cimnastik ve halk oyunları gösteri gerçekleştirdiler. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra öğretmen andı ve öğretmen marşı okundu ve tüm öğrencilere başarı belgeleri verilerek kep atma töreni gerçekleştirildi.

Mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında ve meslek hayatlarında başarılar dileriz.