2018-05-31

Yüksekokulumuz Uygulamalı Yaz Kampı Eğitimi Tamamlandı

Yüksekokulumuz Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü 2017-2018  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi ders müfredatında yer alan Uygulamalı Yaz Kampı Eğitimi dersi  09-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kuşadası  Aqua Fantasy Hotel’de  gerçekleştirildi.  Yüksekokulumuz Müdürümüz Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU,  Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Serkan AYDIN ve Araş.Gör.Dr.Yasemin ARI'nın  görev aldığı kamp eğitimi programına toplam 52 öğrenci katıldı.

Uygulamalı Yaz Kampı Eğitimi dersinin teorik kısımları dönem içerisinde sınıflarda tamamlanırken, uygulama boyutu ise kamp eğitimi sırasında görevli eğitimcilerimizin direktifleri ve gözetmenlikleri eşliğinde tamamlandı . Öğrencilerimiz doğal ve gerçekçi şartlarda donanımlarını artırdılar.

Uygulamalı Yaz Kampı Eğitimine katılan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.