2018-11-14

Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları Birliği (BESBİR)Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Seçildi.

Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları Birliği (BESBİR) Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi.

16. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi esnasında Spor Bilimleri Derneğinin öncülüğünde 02 Kasım 2018 tarihinde Antalya'da gerçekleştirilen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları/Spor Bilimleri Teknolojisi Yüksekokulları arasındaki iletişim ve işbirliğinin geliştirilmesi, deneyimlerin paylaşılması ve spor bilimleri alanında daha verimli politikaların geliştirilmesi amacıyla “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları Birliği (BESBİR)” kurulmuş, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.

Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU’yu bu görevinden dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.