Spor Bilimleri Fakültesi
2020-03-27

Uzaktan (UZEM) Hakkında Bilgilendirme



 

Sevgili Öğrencilerimiz;

Tüm Düyayı etkisi altına alan COVID-19 virüs salgını ülkemizde de etkisini gösterdiğinden  dolayı Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) almış olduğu karar neticesinde 2019-2020 bahar dönemi teorik derslerinin 30.03.2020 Pazartesi tarihinden itibaren online olarak yürütülmesine, uygulamalı derslerin ise daha sonra belirlenecek tarihlerde yapılmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda üniversitemiz gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamış ve sizlerin eğitimin aksamaması adına gerekli tüm tedbirleri almıştır. 

Bu bağlamda üniversitemiz uzaktan eğitim merkezi (UZEM) sisteminden yeniden hazırlanmış olan ders programına göre derslere katılım sağlamanız gerekmektedir. Derslere katılımın nasıl yapılacağı ile ilgili bilgilendirme ve dökümanlar http://nkuzem.nku.edu.tr/OgrenciKullanimKilavuzu/0/s/16516/22116 linkinde detaylı olarak sunulmuştur. Sizlerinde dersler başlamadan önce açıklamaları inceleyerek gerekli olan bilgileri edinmeniz önemlidir. Karşılacağınız her türlü sorunla alakalı danışman öğretim elemanınız ile iletişim kurarak sorunlarınızı çözebilirsiniz. 

Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığını tehdit eden bu günlerde bizlerede önemli görevler düşmektedir. Lütfen gerekli sağlık tedbirlerini alarak evde kalmaya özen gösterelim, bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmaya gayret gösterelim. Sağlıkla kalın.

                                                                                     Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

                                                                                      Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü

                                                                                  Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU