Spor Bilimleri Fakültesi
2021-02-06

Spor Sektöründe Mezunlarımızdan Beklentilerin Konuşulduğu Söyleşimiz Gerçekleşti



 

Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Spor Bilimleri Söyleşileri kapsamında spor sektöründe büyük başarılara imza atmış değerli katılımcılarımız ile Spor Bilimleri mezunlarının meslek hayatlarına başladıklarında spor sektörünün beklentileri ve bu beklentileri karşılama konusunda gelişimleri planlamaları konuları sohbet tadında Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Asım TUNÇEL moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

483 Kez A milli Hentbol Takımı forması giyen ve sayısız lig, kupa şampiyonlukları olan, şu anda Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İdari Menajerliğini yapan Sn. Cengiz Taşkın HATIRNAZ, A milli Voleybol takımı formasını birçok kez giyen, bir çok lig ve kupa şampiyonluğu olan, Ziraat Bankası Voleybol Takımının kurumsallaşması ve Avrupa'da büyük başarılara imza atmasında en büyük pay sahiplerinden olan ve şu anda BH Volley Menajerlik Şirketini kurarak voleybol sporuna hizmet eden Sn. Barış HAMAZ ve son olarak Profesyonel futbol kulüplerinde ve voleybol takımlarında kondisyonerlik yapmış, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Sn. Kubilay CENGİZ söyleşiye katılarak tecrübelerini aktardılar.

Farklı üniversitelerde söyleşiye katılım sağlayanların sorduğu soruları cevaplayarak alanda mezunlardan neler beklendiği ve öğrencilerimizin kendilerini geliştirmek adına neler yapabilecekleri hakkında son derece faydalı konuların konuşulduğu programda en son söz alan Yüksekokulu Müdürümüz Sn. Doç Dr. İlker ÖZMUTLU söyleşiye katılan değerli hocalarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ederek bu tarz söyleşilere devam edeceklerini belirttiler.