2021-05-14

Spor Bilimleri Söyleşileri Kapsamında Vücut Geliştirme Sporu Hakkında Merak Edilenleri Konuştuk

Yüksekokulumuz tarafından Covid-19 salgını süresince spor bilimleri alanında merak edilen konuların konuşulduğu söyleşiler devam ediyor. Doç. Dr. Sercan ÖNCEN'in moderatörlüğünde ve Üniversitemiz SKS bünyesinde antrenör olarak çalışan ve Vücut Geliştirme branşında uluslararası başarıları olan Fatih CEYLAN'ın katılımıyla gerçekleşen söyleşiye katılım yoğundu. Program öncesi Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU açılış konuşmasında tüm katılımcıların Ramazan bayramını kutladı.

Bir vücut geliştirme sporcusunun antrenman içerikleri, beslenme davranışları, yarışma öncesi ve sonrası hazırlık aşamaları ve beslenme planlamaları hakkında bilgilerin paylaşıldığı program program sonunda Fatih CEYLAN katılımcıların sorularını cevapladı.