2020-12-24

Spor Bilimleri Söyleşileri 3. Oturumu Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz öğretim elemanlarının spor bilimlerinde güncel konular hakkında düzenlemiş olduğu söyleşilerin 3. oturumu gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Dr. Sercan ÖNCEN'in Sportif Performans Tesleri ile ilgili yaptığı sunumda özellikle Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarından mezun olan öğrencilerin iş hayatlarında kullanabilecekleri performans ölçüm testlerinin protokolleri ve yapılışı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Sunum sonrası yapılan soru cevap kısmında da testlerin önemi ve güncel olarak yapılan testler, testlerin objektif değerlendirilmesi hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Spor bilimleri söyleşilerinin 4. oturumu 25.12.2020 Cuma Saat:20:00'da Doç. Dr. Umut CANLI'nın "Anatomik Ataptasyon Antrenmanı:Kadınlara Yönelik Antrenman Örneği" konusuyla devam edecektir. Toplantıya katılım için ilgili tarih ve saatten 10dk önce aşağıdaki butonu tıklayabilirsiniz.