Spor Bilimleri Fakültesi
2023-12-14

Erasmus Plus Spor Destekleri Semineri gerçekleştirildi.



 

 

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ve Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Erasmus+ Spor Destekleri seminerine yoğun katılım oldu. 
 
Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde, İl Proje Koordinatörü olarak görev yapan, ulusal ve uluslararası birçok proje düzenleyen Sercan Şipka’nın semineri sunduğu ve Spor Bilimleri Fakültesi’nden Arş. Gör. Dr. Erdem Ayyıldız’ın moderatörlüğünü yaptığı Erasmus+ Spor Destekleri Semineri’nde hem öğrencilerimiz hemde akademik personelimiz proje süreciyle ilgili önemli bilgiler edindiler. 
 
Seminerimizin kapanış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taşan, “Erasmus+ kapsamındaki projelerin önemli olduğunu ve üniversitemizin bu konudaki faaliyetlerini sonuna kadar desteklediklerini ifade etti. Ayrıca bu etkinliğin düzenlenme sürecinde önemli katkıları olan Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Umut Canlı’ya, Arş. Gör. Dr. Erdem Ayyıldız’a ve değerli sunumu yapan Sayın Sercan Şipka’ya teşekkür etti.”
 
Kapanış konuşmasının ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Taşan, Sayın Sercan Şipka’ya üniversitemiz adına hediyesini takdim etti.