2020-11-25

Ara Sınav Mazeret Başvurusu Hakkında

MAZERET SINAVINA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

NKUZEM sistemi üzerinden 2020-2021 Eğitim - Öğretim yılı Güz yarıyılı ara sınavlarına sistemsel hata yada sağlıkproblemleri nedeniyle katılamayan öğrencilerimizin, aşağıda belirtilen dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra taratarak yada fotoğraf çekerek ekleriyle birlikte (ekran görüntüsü yada sağlık raporu)  besyo.ogr@nku.edu.tr adresine göndererek mazeret sınav talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin talepleri NKUZEM sistemi üzerinden kontrol edilecek olup, gerçek dışı beyanda bulunan öğrenciler mazeret sınavından faydalanamayacaklardır.

NKÜ Lisans ve Sınav Yönetmeliği’nin 16/2 maddesine göre sınav tarihi bitimi itibari ile mazeret sınavı için 7 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekmektedir. Süresinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerimize ilanen duyrulur.

Mazeret Sınavı Dilekçesi İçin Tıklayınız.