2022-06-08

2021-2022 Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Balosu Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültemizin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 4. sınıf öğrencileri ve akademik personelimizin katıldığı mezuniyet balosu yapıldı. Çoşkuyla kutlanan mezuniyet balosu öncesinde Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Dekan Yardımcımız Sn Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU konuşma yaparak mezun olacak öğrencilerimizin bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilediler.  Organizasyonun düzenlenmesinde öğrencilerimize her konuda yardım eden ve destek veren öğretim elemanımız Sn. Öğr. Gör. Zafer GAYRETLİ'de tüm öğrenci arkadaşlara katılımları ve destekleri için teşekkür ederken bundan sonraki yaşantılarında başarı diledi.

Spor Bilimleri Fakültesi olarak tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarılar diler, mezun olaran öğrencilerimizi tebrik ederiz.