Spor Bilimleri Fakültesi
2020-12-05

2020-2021 Güz Dönemi Akademik Kurulu Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Rektör Yardımcılarımızın Katılımları İle Gerçekleşti



 

Yüksekokulumu 2020-2021 Güz dönemi akademik kurul toplantısı Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Mümin Şahin ve  Rektör Yardımcıları Sn. Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Sn. Prof. Dr. Bülent EKER hocalarımızın teşrifleriyle online olarak gerçekleştirildi.

Rektör Hocamız yapmış olduğu konuşmada yaşanan pandemi sürecinde Üniversitemizin başarılı faaliyetler sergilediği ve bölümlerimizi süreci yürütmek adına olumlu davranışlar sergilediğini belirttiler. Bununla birlikte üniversitelerin birbirleri ile girdikleri rekabet ortamında tercih edilebilir bir üniversite olmamız adına kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında öğretim elemanlarımızı bilgilendirdiler.

Toplantıda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun eğitim öğretim sürecindeki genel durumu, salgın süresince uzaktan eğitim süreci hakkında işleyiş, salgına rağmen yapılan faaliyetler, dış paydaşlarımıza verdiğimiz hizmetler ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgilendirme Yüksekokulumuz müdürü Sn. Doç Dr. İlker ÖZMUTLU tarafındandan yapıldı.

Daha sonra her öğretim elemanının görüşlerini dinleyen Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız personelimiz ile görüş alışverişinde bulundular. Bizler adına çok verimli geçen bu akademik kurula teşriflerinden dolayı Rektör Hocamız Sn. Prof. Dr. Mümin Şahin ve değerli Rektör Yardımcılarımıza teşekkür ederiz.