2019-09-26

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Düzenlendi.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Özel yetenek sınavıyla öğrenci alan Yüksekokulumuz (BESYO) öğrencilerine, üniversiteye uyum sürecini hızlandırmak, bölümlerini tanıtmak, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi vermek amacıyla Yüksekokulumuz Müdürü, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Öğretim Elemanlarının katılımıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Düzenlenen programda Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. İlker Özmutlu ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Serkan AYDIN tarafından öğrencilere üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari ve akademik konular hakkında bilgi verildi.

Üniversitemize yeni katılan öğrencilere başarı dileklerinde bulunulan program, öğrencilerin karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.