2017-08-16

2017-2018 BESYO Özel Yetenek Sınavı Sonuç Listeleri

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYIT TARİHLERİ VE İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

2017-2018 YILI BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI SINAV SONUÇ LİSTESİ

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Bayanlar Genel Liste İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Bayanlar Milli Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Bayanlar Sporcu Özgeçmişi Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Erkekler Genel Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Erkekler B Milli Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Erkekler C Milli Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Erkekler Basketbol Sporcu Özgeçmişi Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğrtmenliği Programı Erkekler Hentbol Sporcu Özgeçmişi Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Erkekler Voleybol Sporcu Özgeçmişi Listesi İçin Tıklayınız.

2017-2018 YILI SPOR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI SINAV SONUÇ LİSTESİ

Spor Yöneticiliği Programı Bayanlar Genel Listesi İçin Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği Programı Bayanlar Sporcu Özgeçmişi Listesi için Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği Programı Erkekler Genel Listesi İçin Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği Programı Erkekler C Milli Listesi İçin Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği Programı Erkekler Sporcu Özgeçmişi Listesi İçin Tıklayınız.

2017-2018 YILI BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI YABANCI UYRUKLU SINAV

SONUÇ LİSTESİ

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Yabancı Uyruklu Listesi için Tıklayınız.