2022-10-10

10 Ekim Türkiye Cimnastik Gününde Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN’ü Makamında Ziyaret Ettik!

Almanya’da yapılan 2019 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonasında Milli Cimnastikçilerimiz İbrahim ÇOLAK ve Ahmet ÖNDER tarafından alınan ilk Dünya Madalyaları tarihi dikkate alınarak Ekim ayının 2. Haftası Cimnastik Haftası, takip eden Cumartesi günü ise Türkiye Cimnastik Günü olarak ilan edildi.

Bu haftanın ve gününün anlam ve önemini vurgulayan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Görevlisi Erhan KARA ve  Cimnastik gösteri takımı öğrencileri İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında çikolata ikramında bulunan Sayın ÜZGÜN, sporcuların 10 Ekim Cimnastik Haftası ve Gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Aşağıdaki linklerden haber ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.