2022-03-07

Ünilig Güreş Şampiyonasında Gümüş Madalya Yusuf Alper Eldem''in

2-6 Mart 2022 tarihlerinde Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş şampiyonasına fakültemiz öğretim üyesi Sn. Öğr. Gör. Volkan KAPÇAK baş antrenörlüğünde katılan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi güreş takımı sporcuları turnuvayı başarılı bir şekilde tamamladı. 950 sporcunun katıldığı yarışmalarda 82 kiloda fakltemiz öğrencisi Yusuf Alper ELDEM grekoromen stilde 2. olurken diğer katılım gösteren sporcularımız başarılı bir şekilde üniversitemizi temsil ettiler.

Başarılarından dolayı değerli hocamız Öğr. Gör. Volkan KAPÇAK'ı, lisansüstü öğrencimiz Kadir SEVİNÇ'i ve turnuvaya katılan, başarılı bir şekilde üniversitemizi temsil eden tüm değerli öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.