2024-06-07

Spor Bilimleri Fakültesi Uygulamalı Yaz Kampı Eğitimleri Kuşadasında Gerçekleştirildi.

03-07 Haziran tarihleri arasında Uygulamalı Yaz Kampı uygulama dersi sorumlu Öğretim Elemanı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU koordinatörlüğünde ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasemin ARI eşliğinde, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği Bölümü lisans ve lisansüstü 45 öğrencinin katılımıyla Kuşadası'nda gerçekleştirildi. Uygulama dersi süresince öğrencilerimiz uzman antrenörler eşliğinde rüzgar sörfü, katamaran, kano ve yüzme eğitimlerini başarıyla tamamladılar. Su Sporları kampında alınan eğitimler sonrasında öğrencilerimiz, Türkiye Yelken Federasyonu, Tuyep, World Sailing (uluslararası yelken fed.) ve Gençlik Spor Bakanlığı onaylı Rüzgar Sörfü RS1 ve Yelkenli Tekne D1 belgesi almayı hak kazandılar. Ayrıca öğrencilerimize kampın sonunda başarı sertifikası takdim edildi.