2024-03-18

Öğrencilerimiz Bahar Yarıyılı Topluma Hizmet Uygulamaları Projelerini başarılı bir şekilde tamamlamıştır!

Spor Yöneticiliği bölümü öğrencilerimiz Dr. Öğr. Üyemiz Başak Eroğlu danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları projelerini başarı ile tamamlamışlardır.

Projede görevli olan öğrencilerimiz Ecem Yağmur Yaşar, Hüseyin Suluköy, Semih Acar, Şevval Aksoy, Sevda Atabay, Bengüsu Öztürk ve Ömer Sevim, Dezavantajlı okulun peyzaj, park düzenlemesi ve egzersiz eğitimi başlığı altında tasarlamış oldukları projenin amacı, okul bahçelerindeki bakıma ihtiyaç duyulan oyun alanlarını , saha çizgilerini yeniden yapılandırmak , ilgi çekici peyzaj çalışmaları ve çocuklara yönelik egzersiz aktiviteleriyle çocuklara daha kaliteli , eğitici - öğretici ve güzel zaman geçirebilecekleri bir alan yaratmaktır.

Öğrencilerimizi bu özverili çalışmalarından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.