2018-11-05

Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU ve Dr.Öğr.Üyesi Süleyman Erim ERHAN Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hazan Kadir KARDAŞ''ı Ziyaret Etti

Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.İlker ÖZMUTLU ve Dr.Öğr.Üyesi Süleyman Erim ERHAN Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hazan Kadir KARDAŞ'ı Ziyaret Etti

Yüksekokulumuz Dr.Öğr.Üyesi ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Süleyman Erim ERHAN, Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doc. Dr. İlker ÖZMUTLU ile birlikte Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hazan Kadir KARDAŞ’ı makamında ziyaret ederek, Federasyona bağlı Artistik Buz Pateni ve Short Track branşlarının Tekirdağ ilinde ki organizasyonları hakkında istişare toplantısı yaptılar.