2024-04-01

Dünya Şampiyonu Özel Sporcumuzun Projesi TÜBİTAK-BİDEB 2209-A Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı!

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi ve Dünya Şampiyonu özel sporcumuz Emirhan AKÇAKOCA'nın TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri destekleme Programı kapsamında başvuru yaptığı "Özel Gereksinimli Çocuğu Olan Annelerin Temel Psikolojik İhtiyaçlarının Karşılanmasında Fiziksel Aktivitenin Rolü" başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Danışmanlığını Fakültemizden Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU'nun yaptığı projede Spor Yöneticiliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Mine KURT ise Araştırmacı olarak görev alacaktır.

Üniversitemizin tüm özel öğrencilerine örnek olacak bu başarıdan dolayı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU'yu ve öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.