Spor Bilimleri Fakültesi
2024-05-31

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik



 

Spor Bilimleri Fakültemiz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Spor Kompleksinde düzenlenen törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN, Rektör Yardımcısı Celalettin VATANDAŞ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yasemin ARI ve Doç. Dr. Sercan ÖNCEN, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Tören yürüyüşünün ardından törenin açılışında Prof. Dr. Murat TAŞAN, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU birer konuşma gerçekleştirdi.

Sonrasında Fakülte Birincisi Zeynep DOĞAN, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve ardından Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1.’si Zeynep DOĞAN, Fakülte 2.’si İzgi Sude YARDIM ve Fakülte 3.’sü Ayşenur GÜRGEN ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında Üniversitemizi ve Spor Bilimleri Fakültemizi çeşitli spor branşlarında 4 yıl boyunca başarı ile temsil eden, madalya alan sporcu ve milli sporcular ile Üniversitemizin dahil olduğu sportif organizasyonlarda gönüllü olarak çalışan mezunlara teşekkür belgesi ve şampiyonluk belgesi takdiminde bulunuldu.

Bayrak devir teslim töreninin ardından step-aerobik gösterisi, halk oyunları gösterisi, trambolin gösterisi yapıldı.

Ardından fakültemiz akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programımız son buldu.