2024-04-26

Sportif ve Sosyal Etkinlikler Topluluğu Öğrencilerimiz Kadir Sevinç Hocamıza İthafen Söyleşi Gerçekleştirdi!!!

Üniversitemiz Sportif ve Sosyal Etkinlikler Topluluğu öğrencilerimiz Fakültemiz Araştırma Görevlisi Kadir SEVİNÇ Hocamızın anısına Emekli SAT komandosu Namık EKİN ve Ertan BALABAN’ın katılımları ile söyleşi gerçekleştirmiştir. Kadir Sevinç hocamızın anısına ithafen gerçekleştirilen söyleşiye öğrencilerimiz yoğun ilgi göstermiştir. Sportif ve Sosyal Etkinlikler Topluluğu olarak Kadir Sevinç hocamızı anmaya devam edeceğiz ve bize vermiş olduğu desteği sonsuza kadar unutmayacağız... Mekanı cennet olsun.

Fakültemiz adına Sportif ve Sosyal Etkinlikler Topluluğu öğrencilerimize teşekkür ederiz.