2024-05-27

Arş. Gör. Dr. Erdem Ayyıldız Erasmus Ders Verme Hareketliliği Programı kapsamında Macaristan’ın Eger şehrindeki Eszterházy Károly Üniversitesinde ders verdi.

Fakültemiz öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Erdem Ayyıldız 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erasmus Ders Verme Hareketliliği programı kapsamında “Güreş” konusunda ders vermek için Macaristan’ın Eger şehrindeki Eszterházy Károly Üniversitesine gitti. 5 gün boyunca Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen spor bilimleri fakültesi lisans öğrencilerine güreş hakkında teorik ve uygulama ders veren Arş. Gör. Dr. Erdem Ayyıldız, ders sonrasında Eszterházy Károly Üniversitesi yönetimine, erasmus koordinatörü Dr. Horvath Cintia’ya, Eszterházy Károly Üniversitesi öğrencilerine ve erasmus eğitimi için orada bulunan fakültemiz öğrencisi Sümeyra Baytimur’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.