2016-05-06

TFF 'nin Düzenlemiş Olduğu Toplantıda Üniversitemizi BESYO Müdürü Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU ve Okt. Serkan AYDIN Temsil Etti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolumuzun geleceği için hazırlanan projeleri aktardığı ve katılımcıların katkısıyla ortaya yeni projeler çıkarmak amacıyla başlattığı Futbol Buluşmaları'nın üniversiteler etabı, TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Terim, toplantıda Spor Bilimleri Fakültesi  Dekanları ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda Üniversitemizi Besyo müdürü Doç.Dr. İlker ÖZMUTLU ve Okt. Serkan AYDIN temsil etti.

Organizasyon açılışında konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, günümüzde spor ile bilimin ayrılmaz bir ikili olduğunu vurgulayan Terim, üniversitelerle yapılacak çalışmaların futbolun gelişimi açısından önemine değindi.